Wie ben ik?

Hoe ik mijzelf het beste omschrijf: Janny de hobbyiste in de ruimste zin van het woord.

Sinds 2007 maak ik leren slofjes met of zonder een naam erop. Er zijn meerdere mogelijkheden om iets op een slofjes te borduren, want ik beschik ook over een borduurmachine. De mogelijkheden zijn onbeperkt, vanwege het feit dat ik zelf kan dgitaliseren. Digitaliseren is een afbeelding van een jpg-bestand, dat ik dan omzet naar een borduurpatroon.

Verdere hobby’s zijn onder andere  sjalen maken met wol op oplosbaar vlies, wat een bijzonder effect geeft.
Ook creatief, maar op een geheel ander vlak, is Radio Eenhoorn. Hier presenteer ik meerdere programma’s zoals  Glorieklanken en Tsjerkelúden ( Nieuws uit de kerken). www.radioeenhoorn.nl op zondagmorgen van 11.45 tot 13.00 uur kunt u een lied aanvragen, op telefoonnummer 0518-451502. of neem even een kijkje op de site.

Op mijn website deel ik al een tijd mijn gemaakte werkstukken, en sinds een jaar heb ik ook een blog. Hiermee wil ik jullie op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. Heeft u vragen over welke vorm van mijn hobby’s, dan kunt u mij altijd een e-mail sturen, wat ik zeer op prijs stel.

Groetjes, Janny